Pemulihan Home Untuk Serangan panik - semudah secawan teh?

Pemulihan Home Untuk Serangan panik - semudah secawan teh?

Boleh secawan teh mengubati serangan panik? Tidak, pasti tidak. Tetapi secawan teh yang betul boleh membantu kedua-dua dalam pencegahan serangan panik dan juga mendapat lebih tekanan setelah mempunyai satu. Teh herba boleh melegakan sistem saraf dan membantu dalam mendapatkan tidur malam yang baik. Ini adalah penting apabila berurusan dengan kebimbangan kerana kurang tidur yang berkualiti sahaja menyebabkan sistem saraf yang lebih terbeban.

Teh Valerian Root mempunyai reputasi yang sangat baik untuk menggalakkan tidur dan kebimbangan menenangkan. Rasa yang kukuh tidak menggembirakan semua orang supaya anda mungkin ingin cuba dengan madu.

Kava adalah ahli keluarga lada dan ia adalah minuman yang sangat popular di Pasifik Selatan. Ia telah lama digunakan sebagai relaxant dan berkesan dalam rawatan insomnia.

Penggunaan Wort St John kembali beribu-ribu tahun. Hippocrates, seorang doktor di Greece pada zaman dahulu, teh untuk merawat kemurungan dan kebimbangan dan ia masih digunakan dalam kapasiti ini hari ini. Salah satu kesan sampingan adalah bahawa ia meningkatkan kepekaan terhadap cahaya supaya ia mungkin tidak semua orang cawan teh. Ia juga boleh memberi kesan kepada beberapa ubat-ubatan konvensional, jadi sentiasa berunding dengan doktor anda jika anda sedang menggunakan ubat.

Passionflower bantuan pencernaan serta melegakan sistem saraf. Ia digunakan sebagai bahan dalam pil tidur Jerman dan dalam gula-gula getah di Rumania dipasarkan sebagai ubat penenang.

Teh lain yang anda mungkin ingin mencuba adalah chamomile, lavender dan lemon balm. Sesetengah orang mendapati satu teh berfungsi paling baik manakala yang lain memilih yang lain. Cuba mereka keluar dan melihat yang mempunyai kesan yang terbaik untuk anda. Perkataan-hati, namun. Hanya kerana ini adalah produk semula jadi, tidak bermakna bahawa tidak ada kesan sampingan. Jika anda berniat untuk menggunakan teh kerap, maka anda perlu menyedari masalah yang anda mungkin mempunyai masa ke masa. Jika ragu-ragu, rujuk kepada doktor anda.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar